Jaren geleden kwam ik iemand tegen,en neen het was niet zomaar iemand het was iemand die ik voor gans mijn leven in mijn hart zou bewaren,En dus nu na al die jaren ben ik ze nog altijd niet vergeten.Het is iemand die lacht,plezier maakt,kortom iemand waar jij je nooit mee verveelt en als er iets scheelt dan duurt het niet lang of je loopt er al weer vrolijk bij.Ook al is ze zo ver weg van mij toch is ze er elke dag in mijn gedachten bij.En die persoon die zo bijzonder is in mijn leven dat ben "JIJ"!!!!
you are a special friend for me !!!
-xxxxxx-