Help me alsjeblieft
Ik ben zo bang
Kan niet meer slapen
Bang voor mijn dromen
2 keer heb ik er gestaan
maar durfde het niet
kon het niet, niet alleen
maar in mijn dromen
wordt ik geholpen
hoef ik het niet alleen doen
het is zo eng
ik ben zo bang
help me
alsjeblieft
overal waar ik ga
waar ik alleen sta
ben ik bang dat hij daar is
hij helpt mij bij het weggaan
ik hoef het niet zelf te doen
ik hoef er niet zelf uit te stappen
ik wil het beste voor iedereen
maar ben zo bang
bang voor de dood
durf niet meer te slapen
bang voor die droom
durf niet meer alleen te zijn
bang dat hij daar is
dat het geen droom meer is
maar de realiteit
Help me alsjeblieft!!
Ik ben zo bang!!