ik mis soms het gevoel van begrepen
en voel mij dan best wel eens benepen
ik ervaar de wereld vaak op een andere manier
en dat doet mij vaak genieten en meer dan plezier
maar om te vertalen aan anderen het wat en het hoe
dat kost soms pijn en tranen ik geef het dan ook toe
de reden van het anders denken valt niet te traceren
omdat we het eigenlijk gewoon met zijn allen onteren
erkenning vind ik wel wanneer ik een gelijkgestemde vind
en me gemakkelijk en blijmoedig in gedachten tesamen verbind
19 12 2007 eva