kerstmis
Sinterklaas is uit het land verdwenen,
en de kerstman is verschenen,
vergeten wordt dat kindeken in het stro ,
het draait nu alléén om" het cadeau"
Geen menslievendheid meer vandaag
geen os, geen ezel,... 'tis een plaag ,
alleen de luxe komt aan zet,
die niets heeft.... blijft in bed.
Shoppen langs de dure winkels
weg met armen,daklozen en kinkels
die geld heeft voelt zich veel te schoon
het feest van kerstmis is een hoon.
Degenen die echt iets willen geven
en kerstmis echt beleven
die denken aan de anderen en willen de wereld veranderen.
in een paradijs voor iedereen.
bees 17