Waarom moest JIJ mij van binnen slopen,
ik kan nu alleen nog maar hopen.
Hopen dat ik er overheen kom,
deam wat ben jij stom!!!
Dom dat jij mij dit aan hebt gedaan,
waar zal ik jou eens laten staan??
Ik pak je nog wel terug,
ooh dan wordt jou leven zó stug!!!
JIJ moet pijn hebben,
zal ik je dat eens vertellen!!!
JIJ bent die gene die moet lijden van de pijn,
deam wat zal jou leven dan rot zijn.
Zal je ooit door hebben wat je aangericht hebt,
niet dat je dat dan zecht....
Voel mijn pijn......VOEL,
dan weet je wat ik bedoel!!!
Als je dat maar eens wist,
dan weet je dat je je in mij hebt vergist.
Dan wist je dat mijn wraak zoet en onverwachts zou komen,
ik zal JOU leven eens de andere kant op laten stromen!!!
Ik zal JOU wereld op z'n kop gooien,
ik ga roet in JOU leven strooien!!!
Het wordt een spel,
waar ik nu voor af tel.....