je krijgt van mij een kans
mensen weten van niks
ook al worden ze elke dag gedist
ik vind het toch zo raar
maar mijn leven is klaar
ik geef jou toch een kans
1 zo mooi als een gans
ik miss je
wees eerlijk
wil je me
elke dag hoor ik jou in mijn gedachten
we hebben beiden een ander geslacht
ik vind je leuk
jij mij ook
andere vinden jou uiterlijk mischien maar leuk
maar ik ken je al 17 jaar lang
ik vind je leuk
je krijgt één kans
ik hou van je ..... , ......