Heerlijk Kerstfeest
Liefde is
elkaar vasthouden
als je verdrietig bent,
Liefde is
elkaar de ruimte gunnen
als je anders bent
Liefde is
Alles samen delen,
keer op keer
Kerst is
geluk hebben
als je samen bent
Lekker naar muziek
luisteren
met die lieve vent
Samen Kerstfeest
vieren
met je kinderen
en je moeder
Liefde en Kerst
alles komt samen
in twee dagen
koesteren
moeten wij dat
en de Heer danken
voor deze mooie dagen!!!
Tineke Ebing