Als een blok
beton, dat misschien
net gegoten is.
Spring erin en je zit
muurvast, opgesloten
in het blok. Ookwel
opgesloten in mij.
En kon ik maar klimmen
over de muur om
naar de hemel te turen
te vliegen zonder vleugels
zonder beton vrij.
20 december 2007