Eerlijkheid heeft soms
haar beste tijd gehad.
Mensen fluisteren
letters van leugens.
Want wat is waarheid
als de leugens in betere
aarde landen zullen.
Eerlijkheid heeft vandaag
haar beste tijd gehad.
Beter voor mij? Nee -
ik prik er doorheen
voor mijn eigen bestwil
misschien wel, maar
wat als ik het nu niet
geloven wil,
het niet geloven kan..
20 dec. 2007