MIJN LIEVE VRIENDIN
Een vriendin zoals Wiets vind je niet,
ze troost je bij klein of groot verdriet.
Als je problemen hebt moet je bij haar zijn,
ja, ze verzacht onmiddellijk al je pijn.
Ze helpt je in goede en slechte tijden,
samen zul en moet je ervoor strijden.
Met haar kan je alles aan,
ook al valt er wel eens een traan
Lachen doe je ook zeker met haar,
Ja, soms doet ze nogal raar.
Als ik dan ’s avonds lig in mijn bed,
denk ik weer aan die enorme pret.
Wanneer je samen met haar bent,
heb je het gevoel alsof je haar al jaren kent.
Iets wat ik me nog makkelijk herinneren kan,
een mooie vriendschap was mijn plan.
We kunnen samen lachen en huilen,
nee, ik zou jou voor geen goud willen ruilen.
Wiets, je bent een hele lieve vriendin,
Hopelijk blijft onze vriendschap net zo mooi als het begin…