lieve sas,
Goede vriendinnen zijn er altijd voor elkaar
en vinden wat je ook doet je niet raar!
Ze weten wat je denkt of voelt
zo zijn vriendinnen ook bedoelt.
Ze lachen ookal is het niet leuk
ze liggen toch in een deuk!
Sas je bent zo'n goede vriendin voor mij
en maakt me keer op keer blij !
Ik wil je echt nooit meer laten gaan
dan ga ik achter je aan!
1 ding wil ik nog zeggen
en even uitleggen.....
Zo'n goede vriendin kom je niet vaak tegen
en je zult ook mijn vriendin blijven voor heel mijn leven.
love you forever xxxxjes wiets