Alleen zit ik hier, een ganzenveer in mijn handen
Bij jou echter zijn mijn eindeloze gedachten
Charmes waarmee je mij besprenkelde proeven zo zoet
Daarom dat ik nu aan jou deze woorden laat landen
Eenzaam zit ik hier, vol verlangen op jou te wachten
Fantaserend over hoe het kan zijn, het voelt zo goed
Geheel in hemelse gedachten zit ik weg te dromen
Het beeld van jou met mijn armen zachtjes om je heen
In stilte vormen mijn lippen teder jouw naam
Jaren zit ik te wachten op het moment dat jij zou komen
Kon ik je maar vinden zo nu heel direct, meteen
Liefkozen zou ik je in het licht van de maan
Maar het is niet zo, voorlopig nog een illusie
Neen, enkel van jou dromen is wat ik nu kan doen
Oh meisje van mijn dromen, was je nu maar hier
Peinzend aan jou voed ik verder mijn fantasie
Que sera, sera... in gedachten gevend jou een zoen
Rustig en zacht, ik mis je, was er maar een manier
Schrijvend, aan jou gericht, deze alfabetrijm
Treurend, maar zeker wetend, ooit zal ik je vinden
Uiteindelijk zal ik gelukkig zijn, samen met jou
Vingers in elkaar, jij en ik, het samen zijn
Wij tweetjes op het strand omgeven door zomerwinden
Xxx schrijf ik, drie zachte kusjes omdat ik van je hou
Yin en yang, ooit samenkomend, een einde aan hun vlucht
Zo sluit ik nu dit gedicht met een diepe... zucht