Voor onze verjaardag.
Eindelijk en ik ben nu bijna -- jaar.
En het moest echt voor die dag gebeuren!
Heb het nu dan ook laten doen.
Een mooie roos in drie kleueren!
Het heeft wel lang geduurd.
Kwam ook mede door een kanjer.
Die wilde het ook heel graag.
En ik, ik wilde ook liever niet alleen.
We gaan snel samen nog een keer.
Want zij wil ook graag.
Ik weet al wat er bij mij nog komen gaat.
Mijn sterrenbeeld in zwart wit.
Het zijn tattoo's, voor je leven op je lichaam.
Sommige mensen zeggen, moet dat nu?
Maar wij willen dat nu eenmaal graag.
En wel NU! voor het is te laat!!!!!
Te laat ivm onze verjaardagen.