Mijn hart stroomt over
Mijn fantasien zien zwart
Hou op met dat getover
In mijn hart
Mijn hoofd kan het niet meer aan
Ik hou het nog in bedwang
Maar toch zie ik aleen nog een traan
Stromend over mijn wang
Naar beneden in de zee
In de zee van verdriet
Neemt hij mijn traantje mee
Naar een plaatsje waar niemand het ziet
Nu sluit ik mijn ogen en vraag nog eens af
Wie van jullie jongens mijn hartje meenemen mag