Lopend langs de graven
dode lichamen onder de grond
hebben ze bereikt wat ze ooit wouden bereiken
zouden ze sommige dingen willen herdoen
of wetend wat het leven nu inhoudt helemaal niet meer willen terugkomen
hoeveel mensen hebben ze pijn gedaan
gekwetst , door eerst aan zichzelf te denken
was hun leven de moeite waard om te leven
of hebben ze hun leven gewoon weggegooid
weggegooid , door iets wat ze niet los konden laten..
maken ze een reis in betere tijden
of is het hierna helemaal gedaan
en moet je het hier waarmaken
lopend langs de graven
voel ik me slechter dan ooit
zij hebben hun kans gehad om er iets moois van te maken
maar wat als je er zeker van bent dat je van je bestaan hier niets moois kunt maken
gewoon omdat je iets niet los kunt laten..
ik kijk naar de graven
naar mensen met een verleden achter hen
en ik merk dat ik even dood ben als hen
alleen zonder een verleden
en iets bereikt te hebben