lieve a,
De liefde die ik voel voor jou
is meer dan het hoogste gebouw.
Samen 's avonds onder de hemel van sterren die gloeien
dan voel ik onze liefde bloeien.
Zo romantisch als het dan is
staan we soms ook in de regen dat is helemaal mis....
Maar alles wil ik doen voor jou
ik blijf je eeuwig trouw!!
Heel mijn leven zal ik aan je denken
en mijn hart helemaal aan jou schenken!!
Soms ben ik bang dat het allemaal niet klopt
en dat je maar met mij flopt.
Het is allemaal zo ingewikkeld zonder dat iemand dit weet
je zegt dat ik je vertrouwen moet en die zoenen niet vergeet.
lieve aak dit wil ik je zeggen
en uitleggen...
jij bent de enige voor mij die mij dit gevoel kan geven
zonder zo zou ik niet kunnen leven !!!
love u forever xxxx wietssssss