De woestijnbries gezapig en heet
Vuur aan vervelde schenen
De liefde reeds verdwenen
Uitgekotst en uitgezweet
Zo liep ik dagen achtereen
Moederziel alleen
Langs de Dode Zee
Van verlangen
Elke sprank verhangen
De vlakte grotesk en gapend
Vurig hart koelbloedig bewapend
De illusies alreeds vervlogen
Omgekeerd en uitgezogen
De nieuwe weg nog ongeboren
Moederziel verloren
Langs de Rode Zee
Van wederopbouw
Leven zonder jou