Ongelofelijk…
Het is bijna Uw Geboortedag,
Een dag waarop iedereen gedenken mag.
Wat U al die jaren geleden voor ons hebt gedaan,
Op deze aarde gekomen om het Kwade te verslaan.
Als een Kindje zo klein,
Die jaren later onze Redder zal zijn.
U daalde neer van uw troon van Goud,
En even later lag U in een kribbe van hout.
In het veld zongen de Engelen tot Uw eer,
En de Helige Geest daalde neer.
Om de op Aarde de boodschap door te laten geven,
Dat we tot later bij God mogen leven.
Uw zoon kwam naar deze Aarde,
En zijn taak zomaar aanvaarde.
Om te sterven voor onze zonde,
Hij aarzelde geen seconde.
Om zo ons het Eeuwige Leven te bieden,
We hoeven alleen maar voor U te kiezen.
U droeg onze zorgen en pijn,
Zodat wij later bij U mogen zijn.
Om een Eeuwig leven te lijden,
U wilt ons uit deze Hel op Aarde bevrijden.
Omdat U van ons houdt zoals we zijn,
Mogen wij leven in Uw wereld vol zonneschijn