Een hart met een litteken
is wat jij me uiteindelijk gaf
en net toen die herstellende was
wees jij me naar mijn graf
onmenselijk, maar toch waar
dit had ik niet verwacht
na alles wat ik deed voor haar
heeft ze alleen maar aan die ander gedacht
ik was het opvullertje van tijd
"beter dan niks" ook wel genoemd
het erge is, dat het je niet eens spijt
dat je mij naar de hel hebt verdoemd
"jij bent alles wat ik wil"
is wat je toen tegen me zei
maar je stond er niet bij stil
want het was zo weer voorbij
uiteindelijk kwam hij in je leven
je vergat wat ik allemaal voor je deed
en je wilde niet meer om mij geven
dat is wat mijn hart in tweëen spleet..