ik stuur je een boodschap
recht uit mijn hart
ik hoop dat je die hoort
want ik voel me zo verward
ik weet niet wat jij wilt
en wacht dus maar af
maar ik wil zo graag een antwoord
dit voelt als een straf
ik hou nog heel veel van je
maar twijfel nu zo veel
of jij wel van mij houdt
of was het voor jou alleen toneel
is er misschien een ander?
dat is ook een grote vraag
alles zet me nu aan het denken
ik wil het antwoord zo graag
maar ook gun ik jou die ruimte
en gun ik jou echt alle rust
maar ook jij snapt toch wel
dat jij me hiermee gek maakt, onbewust
moppie, ik hou zoveel van jou
en we hebben zoveel meegemaakt
maar ik hoop zo erg dat jou twijfel
niet alles tussen ons kapot maakt