je bent iemand die ik niet zo goed kent
maar ik weet wel dat je familie van me bent
je bent er nu niet voor even
maar voor de rest van mijn leven
zo veel dingen om te vertellen
en veel dingen om de te tijd te herstellen
ik had het niet durfen te dromen
dat dese droom ooit echt uit zou komen
het is tog een wonder dat bestaat
het is een wonder tussen hemel en aard