Als ik denk aan toen
wee’k niet wa’k moet doen
moe’k er niet meer aan denken
geen aandacht aan je schenken?
Als ik in bed lig heel alleen
stromen gevoelens door me heen
hoe je zoent, streelt en lacht
wist’k maar dat jij ook zo dacht
Als jou gevoelens net zo zijn
dan deed mijn hartje minder pijn
een gevoel niet uit te leggen
niet met woorden te zeggen
Als ik denk aan bij jou thuis
’t bos, de Melanen, park, mijn huis
denk jij daar ooit nog aan
of doe je alsof’t nooit heeft bestaan?
Als er een woord was voor het gevoel
zou men snappen wa’k bedoel
een mengsel van verdriet, gemis en houden van
duurt dit gevoel nog erg lang?