In strijd
Donderende bliksems
En een maan verscholen
Achter mist,
Tonen de gemoedstoestand
Van de aarde,
Woede vermengt met onmacht,
Verscholen achter de twee grootheden,
Die we allen kennen
Zij vliegt,
Zonder dat wij het weten,
Zij is,
Wat wij zijn
Zij is,
In strijd
In strijd met beiden,
God en Duivel
Maar zij zal winnen,
We leven nu en hier
We moeten vechten,
Voor wat we zijn,
Voor wat zij is
We leven nu en hier,
En moeten niet denken,
Aan later als we dood zijn,
We moeten zweven,
Bóven de hemel
En niet erin
We moeten kruipen,
Ónder de Hel,
En niet erin
Wij zijn van hier,
Moeten vechten voor hier,
Wij zijn haar,
En we moeten vechten voor haar,
En voor onszelf,
Maar wij zijn haar
We moeten zweven,
Bóven de hemel
En niet erin
We moeten kruipen,
Ónder de Hel,
En niet erin