Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Als het gesneeuwd heeft..
Als het gesneeuwd heeft
is alles wit
als het gesneeuwd heeft
is alles mooi
als het gesneeuwd heeft
lijkt alles vredig
als het gesneeuwd heeft
lijkt er niks aan de hand
als het gesneeuwd heeft
zijn alle kinderen vrolijk
als het gesneeuwd heeft
ben ik óók chagrijnig.
Want vanbinnen is het nog hetzelfde
hetzelfde als het was
is er niets veranderd
maar van buiten is het mooi.
Want vanbinnen is het nog hetzelfde
blijven er die problemen
ze zijn nog lang niet weg
maar van buiten lijkt er niks aan de hand
Toch kan ik genieten
van het mooie witte zicht
vergeet ik even alles om me heen
verzonken in het wit.
xx'z Mij.
Reacties op dit gedicht
Brilsmurf(K) vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
*blaCk_girl*
:
Maandag, december 24, 2007 20:30
«3.
Over dit gedicht
Auteur:
Brilsmurf(K)
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
24 december 2007
Thema's:
[Bewondering]
[Leven]
[Winter]