toen jij in mijn leven kwam
wist ik het
jij was mijn vlam
we hadden samen mooie tijden
maar toen kwam er een tijd van lijden
lijden dat er door mij was gekomen
want ik ging"ons" dwarsbomen
nu heb ik er spijt van
en hoop dat ik terug kan
we hadden elkaar verloren
en onze liefde was door mij bevroren
maar ik hou nog steeds van jou
dus laat me hier nu zo niet staan
helemaal hier in de kou.