ik ben geen groot dichter,
heb niet de woorden van een ster,
Maakte o zoveel fouten,
en jouw terug te krijgen lijkt zo ver..
Ik heb geen zoete lippen,
Deed je zo vaak on nodig pijn,
En als ik weer aan niets dacht,
had dat aan jouw moeten zijn,
Ik ben geen goede prater,
snap altijd achteraf waar het om gaat,
Ik leef met m'n gedachten aan later,
maar voor vandaag was ik te laat,
Ik kan niet je gevoelens invullen,
kan je niet overtuigen mijn gevoel,
Sta machteloos toe te kijken,
En zoek naastig naar een doel,
Hoe moet ik jouw opgeven,
Zo zonder enig stijd,
Een ding geleefd in dit leven,
wat je weg geeft ben je kwijt,
Maar als ik je toch verliezen moet,
Zeg ik jouw nou,
net zo veel als dingen die ik niet kan of ben,
....zo veel hou ik van jou...