Bijna 5 maanden samen, wat gaat dat snel
Veel meegemaakt, dat wel.
Nog steeds samen, doet mij goed.
Je moest eens weten wat je met me doet.
Nu sta je voor mij,
Je maak me keer op keer blij.
Je gaat op je knieen voor mij op de grond,
Verbaasd kijk ik je aan met open mond.
Ik weet zelf dat je dit wil,
Maar het maakt mij erg stil.
Ik ben hier denk ik nog niet klaar voor,
Langzaam krijg ik het door.
Ik kan het haast niet geloven,
Je vraagt: Wil je met me verloven?
Ik kan mijn tranen nauwelijks bedwingen,
Een prachtige aanzoek, een aanzoek zonder ringen.