Wanneer je warme hand,
door mijn haren strijkt.
En een rilling veroorzaakt,
door mijn gehele lijf.
Wanneer je mond zich,
imperatief maar teder,
op de mijne plaatst.
En niets buitenom jou,
nog betekenis heeft.
Komt het zuivere besef,
dat wat we hebben,
of hadden,
uitzonderlijk breekbaar is.
En zelfs aan deze
mooie momenten,
ooit een einde
zal moeten komen.
Juist,
omdat ik van je houd.