Wat rest er Heer
gebogen strepen
vormen vraagtekens.
Niet langer meer
totdat het ''ooit ''
misschien
aanbreken zal.
En U spreekt tot mij
voor Mij hoef jij je
nimmer te verbergen
onder duizend blijde
maskers vol vreugd.
Maar Heer,
zo klein ben ik
vluchtend voortgedreven.
Vader vang mij
in Uw armen -
en breng mij
bij U thuis.