Als ik wou weten waar je was,
dan was ik wantrouwend,
Als ik wou weten wat je deed,
dan was ik jaloers,
Als ik vroeg mij te bellen,
dan was ik argwanend,
Als ik wou weten waarom
dan vertrouwde ik je niet genoeg,
Als ik je wou zien,
wou ik je bezitten,
Als je mij vroeg waarom...
Als je weg was,
deed ik je missen,
Als hoorde wat je deed,
zag ik je in mijn hoofd,
als ik met je belde,
dan hoorde ik je stem,
Als ik wist waarom,
dan was ik je wat nader,
En als ik je zag,
wist ik dat het goed zat,
Al zal je het nooit geloven,
Daarom....