hoeveel tranen zijn er nodig,
om vertrouwen te hebben in verdriet,
moeten bloemen maar verwelken,
omdat niemand ze graag meer ziet,
Je weet hoe vlug het voorbij kan zijn,
dingen spatten zonder reden plots uiteen,
Accepteren lukt niet,
maar een plaats geven in je hart doe je alleen,
Soms gaat het om kansen... soms om verdriet,
Ja soms is de liefde zelf,
die in de spiegel kijkt,
en niets meer ziet....