You never see me cry
En welk uur
de klok ook slaat
er zal er geen enkele slaan
waarin jij pijn in haar
ogen lezen zal.
Tot hier en niet verder
de gestolen momenten
van openheid zijn
naar de achtergrond
verdwenen.
Ze kan het je
niet meer laten
voelen. Het is gesloten
en je zal haar niet meer
zien - tranende oud,
doch degelijk vers zeer.