:: Aaibaar ::
Soms moet je iets
versieren..
En wat dan nog!
Het is heerlijk om
te plezieren.
Zette mijn hart
-bij de eerste blik-
in lichterlaaie..
..en bleek ook heerlijk
om te aaien.
Uitstekend in beeld
en ook in toon,
gaf ik mijzelf een
nieuwe iPhone.