ik weet dat ik fout heb gehandeld
daarom zou ik je willen spreken
jij hebt me niet altijd even goed begrepen
ik wil nu niet gaan preken
maar ik wil dat je mij begrijpt
want enkele kleine woorden
zijn in tussen tijd gerijpt
tot heuse scheldwoorden
het was allemaal niet zo bedoelt
we hadden samen zo een leuke tijd
laat me je alles uitleggen
ik hoop dat je dan niet alleen maar iets vermoedt
maar dat je alles weet en begrijpt