heel eenvoudig kan ik zeggen
dat ik simpelweg van je hou
maar ik durf nog niet
geef me de tijd
ik wil je dit niet aandoen
deze verlegenheid
het lijkt zo gemakkelijk
zomaar vier woordjes
terwijl ik in je ogen kijk
ik hou van jou
zielsveel van jou
bij jou voel ik me rijk
ooh, ik ben zo ook gelukkig
zolang ik maar bij je ben
zolang ik je stem maar hoor
zolang ik jouw glimlach vangen kan
ik ben verliefd op jou
jij liefste man