in al wat wij zijn, zijn we de verbinding van elkaar
de lijnen zijn er, en hoeven niet meer uitgezet te worden
in al wat is?, is al wat is!
Het is leven,
in het leven van al wat ons bind
in deze verbondenheid zien we elkaar zoals we elkaar zien.
er zijn zo veel wegen en er zijn zoveel manieren
om te komen naar je zelf
Dit komen tot je zelf,
Kan enkel jij zelf doen
de spiegel van een andere of duwtje in de rug,
geeft kracht,
die kracht kan jij alleen maar laten groeien
om te zijn van wie je in de diepste van je kern
schrik niet van diepe kuilen en hoge bergen
neem geen pas op de plaat van jou stap
neem de stap in jou schaduw
laat het licht van liefde over je heen gaan
de verbondenheid van al wat leef
is in liefde geboren
van uit je zijn, ZIJN
laten we elkaar zien zoals we werkelijk zijn
in de regenboog van kleuren
zal het zachtjes jou op de schouder tikken
van hé … jij bent daar!