Nog één splintertje hout,
en alles stort naar beneden.
Één verkeerde beweging,
en alles ligt in puin.
Nog één zijden draadje,
voordat het touw breekt.
Één minuscuul foutje,
voordat ik val.
Nog één sprankeltje wanhoop
Nog één seconde van haat
Nog één simpele leugen
en dan is het weer te laat.