Alleen in mijn huis
Mijn liefde weggejaagd
Dat alles door mijn ex
Ik heb hier niet om gevraagd
Door het verleden opgeslokt
Emoties in de war
Dat ik weer aan mijn ex blijf denken
Is gewoon bizar
Jij bent zoveel liever
Niet te vergelijken
Maar waarom moet ik toch zo stug
Naar het verleden blijven kijken
Ik heb geen controle
Over dingen die ik voel
En zeg ongewild precies de dingen
Die ik helemaal niet bedoel
En nu ben jij weggegaan
Geen idee of je nog verder wil
En zit ik hier alleen in huis
Behalve in mijn hoofd, is alles stil
Ik kan nu alleen nog huilen
Om wat ik heb gedaan
Jouw liefde bij me weggejaagd
Bezegeld met een traan