En dan kun je opeens opnieuw beginnen, weer
die eindeloze strijd tegen datgene waarvan je
dacht dat het eindelijk voorbij was en niet meer
terug kwam. Het was een grote fout, die je niet
meer ongedaan kan maken. Je haat jezelf zo...
Gisteravond weer gesneden voor het eerst in
9 maanden. Het was een fout, ging niet met
opzet, maar het gebeurde wel. Ik wil niet meer...