29-12-07 ik
denken doet gelukkig geen zeer,
want al denkend loop ik heen en weer.
Denken aan de dingen die ik wil bereiken de toekomst het heden,
En god weet doe ik dit met een grondige reden.
Ik kan me niet concentreren niet op een film niet op een spel,
Maar voor jij je zorgen maakt: ik red het heus wel.
Ook heb ik meerdere keren geprobeerd om met mijn geliefde te praten maar helaas zonder resultaat,
Alsof hij ineens niet meer achter me staat.
Als ik er met hem over praat zegt hij altijd het zelfde:
ik weet niet hoe ik kan er niet aan doen ik weet niet waar,
maar ik denk dan als we er moet z’n twee niet achter zoeken zullen we er ook niet met z’n twee uitkomen het is toch waar!
Keer op keer draait het uit op een discussie,
Maar ik ben altijd maar bang dat ik hem erdoor ga verliezen en dat wil ik helemaal niet.
Dus hou ik wijselijk mijn mond en loop ik voor de zoveelste keer al denkend rond
Ik hoop dat hij samen met mij naar een oplossing opzoek wil gaan,
Zodat we te samen en voor elkaar door het vuur willen en zullen gaan.
Maar een ding is zeker:
Ik hou zielsveel van hem en dat voor eeuwig en altijd,
Van mijn liefde voor hem heb ik alleszins geen spijt