mijn gedachten blijven dwalen
om alles wat er is gebeurd
mijn gevoelens blijven malen
ik word er in mee gesleurd
minuten, uren en dagen
ze rijgen zich aan een
ik voel me zo verslagen
maar ik moet er nu doorheen
ik denk aan alle dingen
die we samen hebben gedaan
duizend en een herinneringen
die in mij blijven bestaan