Dingen die ik niet kan of mag.
Ik wou dat ik die dingen niet zag
Juist dát maakt 't interressant.
Maar als ik er te dicht bij in de buurt ben gekomen.
Krijg ik weer spijt.
Denk niet genoeg na, raak te snel in verleiding.
Pas na de fout in te zijn gegaan, begin ik met denken.
om het vervolgens later wéér fout te doen.
Misschien heb ik er dan nu écht van geleerd.
En dat dit verhaal nu eens eindelijk weggaat en omkeert.
Is het fout om er aan te denken?
Is het fout om het een beetje toe te laten?
Is het fout als je je niet meer zo helder voelt?
Ik blijf zeggen dat ik snap wat je bedoelt.
Je zegt dat ik moet denken aan wat we samen opbouwden.
Of ben ik te jong om regels te hebben die me van dingen weerhouden?
De verleiding is soms zo groot.
Maar je hoeft maar 1 seconde na te denken.
En je denkt weer helder.
Tuurlijk wil je hem voor geen goud pijn geven!
Je wilt alleen goede tijden met hem beleven.
Het is zo perfect.
Het is soms zo moeilijk.
Maar het is het altijd waard.
Ik moet soms meer m'n best doen.
Ik wil dat het me nu lukt.
Je verdient alle liefde die ik je kan geven!
De keuze is aan mijzelf.
Soms lijkt die keuze moeilijk.
Maar als ik dan denk, is er geen twijfel meer.
Ik kies voor jou, elke keer!