Jij bent de jongen van mijn leven
Voor jou wil ik de hele wereld geven
Jij bent de persoon van mijn dromen
Hoe kan ik ooit weer bij jou komen?
Jij bent diegene waarvoor ik door het vuur zou gaan
Voor jou zal ik altijd klaarstaan
Jij bent de enige die mijn tranen kan drogen
Zonder jou heb ik geen hoop meer in mijn ogen
Lars, ik kan het niet zeggen tegen jou
Maar jij bent de enige waar ik superveel van hou