ik zal voor je zorgen,
waneer je straalt en er een glimlach op je mond verschijnt,
wanneer elk probleem de wereld uit verdwijnt.
Waneer er geen wolkje is aan de lucht,je even lacht en dan stilletjes zucht.
ik zal voor je zorgen,
als tranen op je wangen verschijnen,
dan laat ik alle problemen uit de wereld verdwijnen,
wanneer je denkt dat niets nog zin heeft en alles verloren, zal ik er steeds voor je zijn.....