Schreeuwende stemmen
Roepen om verlossing
We verdringen de pijn,
Wij doen ons eigen ding...
We trekken ons niks aan
Van de wereld daarbuiten
Laten ZE staan
Sluiten ZE uit
Schreeuwende stemmen
Roepen om verlossing
We verdringen de pijn,
Wij doen ons eigen ding...
Ons systeem blijft werken
En ZIJ werken op het onze
ZE staan aan de rand van de maatschappij
En niemand die erom geeft
Schreeuwende stemmen
Roepen om verlossing
We verdringen de pijn,
Wij doen ons eigen ding...
Dat, mijn vriend,
Is realiteit
Ben ik de enige die denkt
Dat het zo echt niet verder kan?
Schreeuwende stemmen
Roepen om verlossing
we verdringen de pijn
En vergeten hen...