door jou
verspreid ik glimlachjes wereldwijd
door jou
vergeet ik vaak datum en tijd
door jou
voel ik me liefdevol in het leven staan
door jou
kan ik alle problemen aan
door jou
weet ik zoveel weetjes meer
door jou
gaat mijn hart soms overdreven tekeer
door jou
straal ik mijn geluk weer uit
door jou
bevind ik me in een droomwereld
elke keer wanneer ik mijn ogen sluit