ik wou dat ik eeen vogel was
dan vlogg ik naar de zon
om mij lekker te verwarmen
ik wou maar dat jij dat dan ook kon
dan gingen we even rusten
op een wolk, zo een mooie witte
ja, in gedachten zie ik ons al zo zitten
ik liet me drijven op de wind
en liet me maar gaan
maar nu weet ik dat er nog mensen staan
die staan klaar om je op te vangen
als je droom ontploft en je niet weet wat te doen
jammer maar ik ben geen vogel
toch ben ik heel tevreden
en een gelukkig mens
want als je vrienden hebt
geraak je overal te boven
zelfs boven je hoogste dromen