kan jij de hele wereld aan ..
weet je hoe het voelt om er alleen voor te staan.
weet je hoe het voelt,
scheuren in je hart.
weet jij hoe het voelt als je totaal bent verward?
denk na bij de dingen die je doet.
ze zijn vaak niet terug te keren.
iedere dag dat je leven zal,
zal je dat weer leren