Mijn engel
Zacht kruip ik tegen je aan
ik voel je warmte en luister naar je hart
Je sterke armen om me heen
als een schild tegen de boze wereld
Je lieve lippen geven me een kusje
een kusje op m'n voorhoofd
En ik hef m'n hoofd
en kijk in je ogen
In je ogen weerspiegelen lichtjes
lichtjes van de liefde
Een blik vol warmte
een blik vol begrip
Je ogen vol liefde
liefde voor mij..ongelofelijk
Ik leg m'n hoofd weer neer
knus op je vertrouwde en veilige schouder
Zachtjes fluister ik je wat toe
en jij fluistert terug..
Ja ik hou ook van jou schatje
zucht..hij houdt van me
Zo weinig woorden, zo'n korte zin
maar zoveel kracht
Ik hou van je...een heleboel