niemand van hen die ooit zal snappen
hoe je je voelt
niemand van hen die ooit zal snappen
wat je precies bedoeld
waarom snappen die mensen het niet
die mensen zijn zo hard
waarom zien ze het niet
die mensen kennen geen verdriet
waarom kennen zij het woord vriendschap niet
waarom snappen zij het nou niet
verschillende mensen zitten er met veel gemis
gevoelloze mensen weten niet hoe het leven zonder een goede vriend is
die vriend heeft het waarschijnlijk al moeilijk zat
hoe zou jij je voelen als jij geen maatje meer had?